Glandorf Regeltechniek B.V. ontwerpt en bouwt regeltechnische installaties op het gebied van klimaatbeheersing. Denk aan regelinstallaties ten behoeve van verwarming, koeling, ventilatie en luchtbehandeling. Wij richten ons onder meer op verpleeghuizen, kantoren, zwembaden, scholen en sportcomplexen, en zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Het klimaat in een gebouw heeft een grote invloed op het functioneren van de mensen die er verblijven. Een deugdelijke klimaatinstallatie is dus van groot belang.

Tot onze opdrachtgevers behoren werktuigbouwkundige installateurs en eindgebruikers. De regelinstallaties worden in overleg met de opdrachtgever en/of eindgebruiker op maat ontworpen.

Advisering
Glandorf Regeltechniek B.V. adviseert bij het installeren van regelinstallaties. Ook het geven van een second opinion behoort tot de mogelijkheden.

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Doordat bij de engineering van de regelkastschema’s gebruik wordt gemaakt van standaardisatie, waarbij symbolen van diverse fabrikaten van tevoren zijn aangemaakt, kunnen we efficiënt werken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we welk systeem in uw situatie het voordeligst is en de beste resultaten geeft.

Fabrikaatonafhankelijk
Wij zijn fabrikaatonafhankelijk, waardoor we bij elke installatie kunnen beoordelen welk fabrikaat regelcomponenten voor uw installatie het meest geschikt is. Daarbij spelen financiële en technische overwegingen uiteraard een grote rol.

Flexibel
Zoals gezegd zijn we fabrikaatonafhankelijk. Daardoor kunnen we extra goed rekening houden met de specifieke wensen en omstandigheden van de opdrachtgever.

Gespecificeerde offertes
In onze offertes worden de aangeboden installaties gespecificeerd omschreven. De aanvrager krijgt zo een duidelijk beeld van de aangeboden systeemcomponenten.

Mens en milieu
Glandorf Regeltechniek B.V. controleert regelmatig of haar werkwijze beantwoordt aan de gestelde regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Actualiteit
Glandorf Regeltechniek B.V. werkt met de nieuwste technologieën, producten en systemen, voorzover deze hun kwaliteit in de praktijk hebben bewezen.